TiranaSteel – Comert en-gros cu produse metalurgice

Nu am fost dintotdeauna ceea ce suntem acum! Am pornit la drum în 1992, ca o simplă familie, o familie de curajoși ce și-au propus să mute barierele distribuției și procesării de produse metalurgice în Cluj.

Am fost primii care ne-am impus în acest domeniu, fapt care ne-a dat un imbold și care ne-a ajutat să ne menținem poziția și să creștem treptat pentru a ajunge azi ceea ce suntem.

Suntem mândri să purtăm numele Tirana mai departe și după mai bine de două decade putem să-l poziționăm cu brio în topurile celor mai cunoscute afaceri din Cluj. Ducem în spate 24 de ani de experiență și tot atâția ani de seriozitate și respect față de clienți.

Totodată, împreună cu acești ani am adunat profesionalismul și miile de tone de metale în stocuri, iar toate acestea, împreună cu un caracter demn și competitiv și cu prețuri și oferte calitative, ne aduc peste 10 milioane de euro în cont anual.

Ne-am impus pe piața produselor metalurgice în Cluj și ne-am făcut cunoscuți la nivel național, furnizând servicii de calitate, produse foarte atent finisate cu ajutorul unor tehnici de ultimă oră și cu ajutorul mașinăriilor de ultimă generație.

Nu am uitat nicio secundă povestea care ne-a adus aici și nu am scăpat din mâini frâurile tradiției. Tirana a pornit dintr-o idee discutată într-o casă de gospodari și a ajuns să se dezvolte și să crească frumos, adăpostită fiind la momentul actual în 2 depozite de unde aveți și dumneavoastră ocazia să comandați produsele noastre, în regim en-gros sau en-detail.

Top